Wereld Chocolade Dag.

Een betere manier om VRIJDAG DE 13e te beginnen is er toch niet? Want zeg nou zelf, iets met chocolade, daar ga je toch van glimlachen? De laatste jaren zijn er veel, heel veel smaken chocolade bij gekomen. Met gember, kokos, zwarte peper, drop en met viooltjes. Ik keek mijn ogen uit in de supermarkt. Favoriet is nog steeds karamel zeezout hoor ik vertellen. En ook veel vaker gekozen zijn de dark 70% smaken.

Op de cursus liet ik deze week een nieuwe smaak proeven. De kleur deed sommigen vooral denken aan lunchworst uit een blikje. Maar het is roze chocolade gemaakt met rood fruit en RODE BIET. Een bijzondere smaakervaring. Te koop bij KRUIDVAT.

Juist door maar een klein stukje te proeven zijn de smaken beter te ontdekken. Ook is er een lichtgroene chocolade te koop. De kleur komt van MATCHA (zie een eerder blog wat ik hierover schreef). En inmiddels is het woord VEGAN ook toegeslagen in de nieuwste generatie chocolades. In plaats van melk zit er amandelmeel in om een veganistisch product te maken.

Zo zie je maar weer, tijden en smaken veranderen. Wat is jouw favoriete chocolade smaak?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s